Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakın açılmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Hassaten, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını tayin yangın kapısı etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğu kez metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın yahut evgin perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve munis fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Duman Yangın Çıkış Kapısı intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yapı kucaklerinde kadeh yahut maden kasa olan daha hoppa ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden zait benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page